EQUIP

 


 

Ens agrada dir que aulavirtualmusica està formada per tots els docents que la utilitzen, ja que tots ells aporten els seus coneixements perquè creixi cada dia.

  

Cristóbal Navarro Martínez

Creador del projecte aulavirtualmusica.com

Llicenciat en Història i Ciències de la Música per la Universitat de la Rioja. Diplomat en Educació Musical per la Universitat de València. Postgrau en l'especialitat de Música Antiga a l'Esmuc (Escola superior de música de Catalunya). Cap d'estudis a L'Escola de Música Canet d'En Berenguer (València). Director de l'Orquestra de corda de la Societat Musical de Canet (València). Apassionat per les noves tecnologies i la seva aplicació en l'ensenyament musical.

Sergi Rajadell Segundo

Cofundador del projecte

Professor superior de música. Dirigeix ​​la banda i escola de música de la Societat Musical de Canet d'En Berenguer i el Cor Almudàfer de Port de Sagunt. Més de 200 obres com a compositor, entre elles més de 40 espots d'Actimel, 12 espots de Cuétara Flakes, documentals de Discovery Channel, així com bandes sonores per a sèries de Disney Channel, teatre, cinema i televisió. Premi a la millor banda sonora del festival de Girona, per "El cant de un duro". Premi a la millor banda sonora del festival de Corintho (Grècia) per "Escuchando a Gabriel". Premi a la millor banda sonora de curtmetratge al festival de Berlín per "Sr. Trapo" (guanyadora d'un Premi Goya) i múltiples nominacions a Europa i USA. Més de 200 cursos impartits, relacionats amb les noves tecnologies.

Juan Carlos Rovira Martín

Responsable de gestió

Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de València, ha estat administrador de diverses empreses de diferents sectors, sempre tenint la informàtica i les noves tecnologies com a referència.

Encarregat de la gestió administrativa, tècnica i comercial.

COL.LABORADORS

 

Molts centres ens pregunten per l'equipament que necessiten a les seves aules. Nosaltres no subministrem aquests equips directament, però us podem aconsellar:

CAMPUSPDI S.L
Edificio As Center III Azul
Ronda Narciso Monturiol nº 17B Oficina 1-4A  
C.P. 46980 Parque Tecnológico Paterna (Valencia)
Tel. +34 96 136 81 20 - +34 637812888
E-mail: aulavirtualmusica@campuspdi.com

TRUCA'NS I T'ASSESSORAREM, TROBAREM LA MILLOR SOLUCIÓ PER A LA TEVA ESCOLA DE MUSICA.