• Centros Educativos

    L'ús del mètode Aulavirtualmusica està limitat al professorat i alumnat d'Escoles de Música i Conservatoris, no per particulars.

  • Alumnos

    Cada alumne disposa d'una llicència exclusiva, des de qualsevol dispositiu amb accés a internet, personalitzada per al seu Centre Educatiu.

  • Comunidad de docentes

    Els docents són part activa, aportant idees, necessitats i intercanviant experiències, que són integrades en noves versions.

COMUNITAT DE DOCENTS

 

Des 2014, any en què es va començar a utilitzar aulavirtualmusica.com a la Societat Musical de Canet de Berenguer, a València, han estat molts els docents que han participat en les millores de la plataforma, no només col·laborant amb les seves esplèndides idees i consells, sinó fins i tot aportant material propi, de manera desinteressada, per a l'ús per part de la resta de professorat.

Aquesta és la filosofia de aulavirtualmusica.com

Crear una gran comunitat de docents de l'ensenyament musical, on tots ens alimentem mútuament de continguts, notícies, idees, “bogeries”… Sempre intentant millorar l'ensenyament musical.

Cada mes de Setembre, aulavirtualmusica organitza una reunió a Canet de Berenguer, València, a la qual estan convidats tots els docents que estan utilitzant el nostre mètode d'ensenyament.

L'objectiu, a més de presentar les novetats per al proper curs, és el de crear un fòrum de debat sobre noves metodologies, recursos, opinions, etc.

Gràcies a tots ells, aulavirtualmusica creix dia a dia, convertint-se en un mètode viu, que mai per d'alimentar-se de noves idees.

Mètode interactiu de Llenguatge Musical