• Centros Educativos

    L'ús del mètode Aulavirtualmusica està limitat al professorat i alumnat d'Escoles de Música i Conservatoris, no per particulars.

  • Alumnos

    Cada alumne disposa d'una llicència exclusiva, des de qualsevol dispositiu amb accés a internet, personalitzada per al seu Centre Educatiu.

  • Comunidad de docentes

    Els docents són part activa, aportant idees, necessitats i intercanviant experiències, que són integrades en noves versions.

Comunicado

Dadas las excepcionales circunstancias, y para que todos los alumnos de lenguaje musical puedan disponer de material de estudio, hemos habilitado todos nuestros vídeos de teoría de los cuatro cursos de las enseñanzas elementales. Podéis acceder desde aquí:


Teoría de Lenguaje Musical


Si deseas que los alumnos de tu centro puedan acceder, de forma temporal y gratuita a las unidades del tercer trimestre en nuestra plataforma, aquí te dejamos las instrucciones:


Acceso Temporal

ALUMNES

 

L'alumne pot assistir a classe únicament amb el llibre de text, amb llibreta de pentagrames incorporada.

Aulavirtualmusica permet, amb la llicència personalitzada, el repàs dels continguts treballats a classe, sent capaç en tot moment de veure els seus avanços en exercicis, jocs, proves , etc.

L'ús de la llicència és personal, no estant permès l'ús simultani amb el mateix nom d'usuari.

Mètode interactiu de Llenguatge Musical

Multidispositiu

Per a Escoles de Música y Conservatoris

4 cursos de Llenguatge Musical

20 Unitats per curs

5 seccions en cada unitat

Multidioma

 

LLibre Físic